5 fakta perlu tahu mengenai Facebook sebelum ditutup!

Dah bertahun tahun sign in-log out-sign in-log out Facebook tapi sikit fakta pasal Facebook pun korang tak tahu. Yedak? At least ambil lah t...

Dah bertahun tahun sign in-log out-sign in-log out Facebook tapi sikit fakta pasal Facebook pun korang tak tahu. Yedak? At least ambil lah tahu dapat jugak tambah ilmu sikit sikit. Woha! Tapi betul ke Facebook akan ditutup tak lama lagi? Jeng jeng jeng...



Korang tak akan dapat block Mark Zuckerberg kat Facebook. Well, dah nama pun dia owner.



Purata pengguna smartphone mengakses applikasi Facebook ni, 14 kali sehari. PURATA! Haa.



Hampir 30 juta pengguna Facebook telah mati/meninggal. Abandoned account lah makna nya.




Facebook bertemakan warna biru bukan disebabkan Mark minat colour biru, tapi sebab dia ada masalah buta warna (red green blindness)



Seorang remaja Malaysia telah disiasat diatas tindakan beliau meng-like page I Love Israel.

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers