Apa yang korang fikir bila masuk butik H&M?

Sekarang dah 22hb, tak lama lagi 25 which is payday! Hari dimana kakitangan awam kerajaan menjadi kaya raya. So maybe ada antara koran...





Sekarang dah 22hb, tak lama lagi 25 which is payday! Hari dimana kakitangan awam kerajaan menjadi kaya raya. So maybe ada antara korang yang kaki shopping bila dapat gaji, tapi aku pasti ni antara apa yang bermain di minda korang bila masuk butik H&M time nak shopping nanti ;




  1. Eh ada sale lah!!
  2. Haa ni haritu aku beli RM100, sekarang dah RM60?!!
  3. Alah ramai pulak orang kat fitting room, malas aku nak beratur.
  4. Baju ni pakai kat patung memang lah nampak smart, kalau aku pakai.....
  5. Basic tees pun harga dah macam ni?!
  6. Harga macam ni tapi kain dia nipisnyaaa
  7. Haa cardigan, rasanya cardigan haritu dah tak okay kot. Beli satu yang baru lah
  8. Weh bapak murahnyaaaaa
  9. Ramai nya orang zzzzz
  10. Cantik pulak design/pattern ni, MUST BUYYYY!!!

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers