Bahaya penggunaan Maybank2U dan CIMB Clicks!

Gambar Hiasan Korang dah ada baca berita/blog post/tweet mengenai bahaya menggunakan maybank2u atau CimbClicks buat time sekarang seb...


Gambar Hiasan


Korang dah ada baca berita/blog post/tweet mengenai bahaya menggunakan maybank2u atau CimbClicks buat time sekarang sebab ada laporan malware mengenai scam/phishing pasal benda ni. So laporan didapati datang dari Android device. But, iFag pun kena hati hati jugak. For more info korang boleh baca kat sini ;

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers