Apa yang kanak kanak buat bila mereka nak ice cream?

Assalamualaikum & hello guys. Siapa tak minat ice cream kan? Even kita yang dah besar pun still, in love with ice cream. So ini lis...




Assalamualaikum & hello guys. Siapa tak minat ice cream kan? Even kita yang dah besar pun still, in love with ice cream. So ini list apa yang kanak kanak buat/act bila mereka nak kan ice cream ;


  • Mereka happy sampai terjatuh bila terdengar bunyi van/pakcik jual ice cream punya music


  • Diorang tak akan kongsi ice cream dengan siapa siapa pun



  • Ice cream tak patut dibazirkan dengan sewenang wenang nya! 


Haa tu baru 3 aku bagi, nak tahu apa lagi rahsia connection between kanak kanak & ice cream, korang usha kat sini ;  Kanak kanak & Ice cream

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers