Cara guna Google Street View 2014

Haaa mungkin korang pernah tengok kereta ni? Ke tak pernah? Kereta ni la yang snap semua gambar gambar sekeliling dunia, kereta ni kepu...




Haaa mungkin korang pernah tengok kereta ni? Ke tak pernah? Kereta ni la yang snap semua gambar gambar sekeliling dunia, kereta ni kepunyaan Google untuk projek Google Street View. Nice one Google. So mulai sekarang korang boleh usha usha rumah korang, rumah ex korang. Kah


Okay so firstly kalau korang nak guna Google Street View ni, korang pergi sini , then korang nampak tak gambar orang colour orange yang macam ni?


 Haa jumpa kan. Korang search dulu kat mana korang nak view lepastu drag mamat oren tu kat tempat yang korang nak tengok. Tadaaaaa!



Ni view dekat RnR Genting Sempah sebagai contoh. So apa lagi, try lah sekarang!

p/s- Usha sini pun okay jugak

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers