Jangan jadi psycho macam mamat ni!

Assalamualaikum & hello guys. Biasa lah bila dah suka/sayang sangat dengan someone tu kita jadi macam nak discover him/her more by ...




Assalamualaikum & hello guys. Biasa lah bila dah suka/sayang sangat dengan someone tu kita jadi macam nak discover him/her more by our own. Tapi jangan lah sampai tahap stalker teruk or psycho sampai him/her tu jadi takut nak dekat dengan korang. By the way, aku ada baca satu portal hiburan tempatan, mv Maroon 5 (Animals) mengelikan sebab diorang bermandikan darah and sebab watak Adam Levine dalam ni jadi mamat psycho. For me, okay je. Not really geli or jijik. Korang dah tengok belum?




p/s- Oh ya, perempuan dalam mv tu, isteri Adam Levine (Behati Prinsloo).

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers