Makanan yang akan pupus tak lama lagi

Assalamualaikum & hello guys. Ya, bunyi macam pelik kan makanan yang nak pupus. Tapi percayalah, ini semua benar! Kebanyakan koko...

Assalamualaikum & hello guys. Ya, bunyi macam pelik kan makanan yang nak pupus. Tapi percayalah, ini semua benar!



  • Kebanyakan koko ditanam di Ghana dan Ivory Coast. & disebabkan kenaikan suhu global, tak mustahil tanaman koko ini akan jadi tanaman yang rare kat dunia ni

  • Starbucks telah memaklumkan sumber sumber untuk mendapat kopi Arabica telah berkurangan dan mungkin tidak akan ada dah lepas ni.

  • Dengan berkurangnya populasi lebah, maka kadar penghasilan madu juga telah berkurangan dan menurun

  • Wine yang bagus tak dapat dihasilkan sebab berlakunya peningkatan suhu semasa, anggur tak berkualiti lah senang cerita.

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

1 comments

Followers