NAK LETGO BUKU FIXI 3 = RM50

Cmon guys kali ni aku nak letgo buku yang ada dalam koleksi aku. Banyak lagi, tapi kali ni aku nak letgo 4 buku. Korang minat kan baca buku ...

Cmon guys kali ni aku nak letgo buku yang ada dalam koleksi aku. Banyak lagi, tapi kali ni aku nak letgo 4 buku. Korang minat kan baca buku Fixi Lejen ni haa?




3 buku kat atas ni aku total kan RM50 sahaja. Takde service charge, takde postage charge, takde charge tersembunyi bro. 3 = RM50. Kalau nak beli satu satu rugi kot korang.



And yang this one aku jual RM25. Original price RM30 kot. Haa dan keempat empat buku ni condition ngam tiptop takde flaw. So kalau korang berminat cepat email aku di, carbon.osman@gmail.com

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers