Nuffnang kedekut?

Assalamualaikum & hello guys. Haa betul ke Nuffnang kedekut? Kedekut pada siapa? Pada aku lah. Sebab aku rasa unique visit aku har...




Assalamualaikum & hello guys. Haa betul ke Nuffnang kedekut? Kedekut pada siapa? Pada aku lah. Sebab aku rasa unique visit aku hari hari dah ngam dah, trafik pun stable tak ada lah turun naik sangat tapi masih tak ada cpuv yang lekat kat blog picisan aku ni haa.

Nak kata aku tak letak ketiga tiga ads banner diorang, aku letak dah. Aku tengok kat tempat tempat ping blog, ramai jugak blogger yang up post cpuv banyak melekat kat blog diorang. Hmmm Nuffnang tak nak bagi aku merasa sikit ke cpuv tu? ;-)

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers