Port baru untuk lepak & makan makan

Assalamualaikum & hello guys. Adakah anda sedang mencari port lepak/port lepak chill makan yang baru? Dah bosan dengan yang sedia a...




Assalamualaikum & hello guys. Adakah anda sedang mencari port lepak/port lepak chill makan yang baru? Dah bosan dengan yang sedia ada? Aku pernah post pasal beberapa cafe hipster di sekitar KL .

Yang aku tahu port kalau kat Kuantan antaranya LilaWadi & Kotak Kalam. Kalau kat Ipoh ada Chekodok Raggae. Tempat tempat lain tak tahu lah pulak, tapi semuanya ada tersenarai di website website, magazines. Lagi nice kalau port lepak  chill tu ada ice cream macam ni!


Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers