Rahsia disebalik McDonald's

Assalamualaikum & hello guys. So amacam #Bajet2015 ? Okay ke tak okay? Memenuhi citarasa rakyat tak? Well, ketepikan pasal bajet. J...




Assalamualaikum & hello guys. So amacam #Bajet2015 ? Okay ke tak okay? Memenuhi citarasa rakyat tak? Well, ketepikan pasal bajet. Jom pergi makan McDonald's dulu.


  • Website McDonald's (khas untuk perkerja) melarang pekerja nya makan makanan segera
  • Di Jepun, Ronald McDonald dipanggil Donald McDonald
  • Mcd drive-thru tak akan layan customer diorang kalau customer lalu drive-thru naik kuda
  • McDonald's pernah jual pizza zaman 70-an dulu
  • Menu pertama Mcd bukan lah hamburger, tetapi hotdog.
  • Ratu England mempunyai Mcd dia punya sendiri yang berdekatan dengan Istana Buckingham
Korang dah baca belum post aku pasal 7 produk Mcd yang takde kat Malaysia ?
Oh ya, korang tahu tak pasal produk mainan Mcd asal dari mana?

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers