Server PINGBUSUK.ORG down?

Assalamualaikum & hello guys. Dah 2 hari aku check website Pingbusuk.org ni down. Bila buka je page dia, keluar perkataan "...




Assalamualaikum & hello guys.

Dah 2 hari aku check website Pingbusuk.org ni down. Bila buka je page dia, keluar perkataan "the webpage is not available". Apa masalah yang berlaku sebenarnya eh? Pingbusuk.org ni kira tempat ping entry/post yang power jugak lah bagi aku sebab referral dari pingbusuk sangat tinggi. Pingbusuk memberi impak yang sangat positif bagi blogger picisan macam aku ni haa. Anyone tahu apa sebenarnya yang berlaku kat website pingbusuk tu? Hm...

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers