Bila BR1M 4.0 / BR1M 2015 boleh mohon?

Assalamualaikum & hello rakyat Malaysia. Adakah anda dalam golongan yang layak untuk menerima Bantuan Rakyat 1 Malaysia? Jika ya...




Assalamualaikum & hello rakyat Malaysia.


Adakah anda dalam golongan yang layak untuk menerima Bantuan Rakyat 1 Malaysia? Jika ya, teruskan membaca entri ini. Jika anda golongan yang tidak layak, sila ke page ini.

Terus ke point utama entri ini, bila BR1M 4.0 boleh mohon atau daftar? Haa korang boleh mula daftar dan mohon bermula 1 Disember 2014 sehingga 31 Disember 2014. Sebulan tempoh yang diberikan, kalau busy sangat sampai takde masa nak daftar & mohon, nampak sangat korang tak layak pun nak dapat BR1M ni.

Untuk keterangan lanjut mengenai BRIM atau BR1M 4.0 ni, sila ke website yang berkenaan ;

  • https://ebr1m.hasil.gov.my/
Kebanyakan blog yang aku dah baca bagi tiga link, tapi nampak macam tak membantu pun sebab aku tak jumpa kat mana nak register and all. (Mungkin aku tak perasan ataupun blog yang aku baca tu jenis copy paste je dari blog lain haha!) So aku bagi link yang memang khas untuk BR1M 4.0 ni haa.

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers