Cara popularkan blog anda?

Assalamualaikum & hello blogger! Terdapat banyak cara untuk menaikkan page view blog anda semua dan cara untuk popularkan blog an...




Assalamualaikum & hello blogger!

Terdapat banyak cara untuk menaikkan page view blog anda semua dan cara untuk popularkan blog anda. Antaranya, korang ping entry korang kat sini. & page view korang boleh meningkat dengan join mana mana giveaway & bloglist.

Kali ini aku bukan nak buat bloglist, korang hanya perlu comment tinggalkan link blog korang, & nanti aku akan promote setiap blog. Mudah sahaja.

Tapi sebelum itu, tolong klik link rezeki aku ni ;

*Tunggu sampai link tu habis load ye, thanks*


Okay so mana mana korang yang nak promote blog korang tu? Just tinggalkan link kat comment & aku akan promote nanti. Kalau rajin buat entry, buat lah. Tak buat pun takpe. Spread the word!

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers