Cup yang paling kreatif untuk contest Slurpee semalam!

Assalamualaikum & hello guys yang kena brain freeze semalam! So macam macam gambar di post di Instagram dan Twitter mengenai BYO...




Assalamualaikum & hello guys yang kena brain freeze semalam!


So macam macam gambar di post di Instagram dan Twitter mengenai BYO Cup Day ni. Tapi netizen lebih selesa dengan gelaran slurpee free. Bukan free ye, bayar RM2.20. Heh. Anyway, dalam pada masa yang sama, pihak 7Eleven sedang mengadakan contest bergambar bersama cup yang berisi dengan slurpee. Of course pihak 7Eleven mencari cup yang paling kreatif.


Ini antara gambar yang aku jumpa di Twitter dan Instagram. Sorry for those entah punya siapa gambar yang aku curi ni. Well korang tak private pun Twitter/Instagram. Kah!






Tapi personally aku prefer gambar yang ini ; Sebab guna bong! Kakaka.


p/s- Good luck kepada anyone yang join contest 7E ni!

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers