Jangan percaya dengan Golden Screen Cinema?

CEO GSC Assalamualaikum & hello penonton wayang tegar! Aku dulu selalu jugak tengok wayang ni haa, tapi semenjak dua menjak yang...

CEO GSC

Assalamualaikum & hello penonton wayang tegar!


Aku dulu selalu jugak tengok wayang ni haa, tapi semenjak dua menjak yang busy dan wayang jauh dari rumah aku terus tak tengok dah. Last tengok wayang mungkin 3/4 bulan lepas kot. Korang mesti selalu tengok wayang kat Golden Screen Cinemas kan? Haa ni ada something yang perlu dihebahkan!


Jangan percaya dengan akaun Instagram Golden Screen Malaysia. GOLDEN SCREEN MALAYSIA. Haa dua kali aku type. Akaun tu hanya untuk tarik followers sahaja. SOP owner akaun tu, sesiapa yang follow dan tag 5 kawan korang untuk like gambar/follow, korang akan dapat reward 100USD (RM 333.90) if Im not mistaken. Buktinya ada dibawah. & pihak GSC sendiri dah claim yang diorang tak ada akaun Instagram pun. Hah!


TIPU

TIPU


TIPU! Dah berapa ramai yang terkono tu haa. 
Kenyataan rasmi dari FB Golden Screen Cinemas

p/s- Ini ke akaun Instagram fake tu?

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers