Masalah orang Malaysia yang tak berjambang!

Assalamualaikum & hello abang abang tak ada jambang! Setiap kali November, akan ada satu event yang diberi nama, Movember . Yeah,...




Assalamualaikum & hello abang abang tak ada jambang!

Setiap kali November, akan ada satu event yang diberi nama, Movember. Yeah, korang tidak akan bercukur pada bulan November. No shave November. Tapi benda ini akan jadi masalah kepada rakyat Malaysia yang tak ada hormon hormon bulu yang banyak macam abang abang jambang. Terutama nya, lelaki Chinese. Korang pernah tengok ke Chinese muda ada jambang kat Malaysia ni?



Antara masalah utama orang Malaysia tak tumbuh jambang ialah, sebab memang dia tak boleh tumbuh jambang. Korang boleh usha sini untuk masalah masalah lain yang dihadapi orang tak berjambang dan ada cool tips kalau korang nak cuba berjambang/berbulu.

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers