Menangi tiket ke Urbanscapes 2014!

Assalamualaikum & hello guys. So korang dah beli tiket untuk Urbanscapes 2014 ke belum? Kalau belum korang boleh try luck dengan...




Assalamualaikum & hello guys.

So korang dah beli tiket untuk Urbanscapes 2014 ke belum?
Kalau belum korang boleh try luck dengan join contest ini (Instagram). Korang kena upload gambar artis yang join Urbanscapes 2014 ni dan beri sebab kenapa korang suka artis tersebut. Hah senang je.

So apa apa hal, korang boleh usha contest tu kat sini > http://goo.gl/l7B88q


p.s- Kat sini pun boleh kot?

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers