Perpindahan pemain Liga Malaysia 2015 (Part 2)

Assalamualaikum & hello people. Hari ini aku nak post pasal transfer pemain liga Malaysia tahun 2015. Haritu aku dah post pasal perpinda...

Assalamualaikum & hello people. Hari ini aku nak post pasal transfer pemain liga Malaysia tahun 2015. Haritu aku dah post pasal perpindahan pemain liga Malaysia 2015, siapa yang tak baca lagi boleh baca kat sini ; Perpindahan pemain Liga Malaysia 2015 (Part 1) . So hari ini aku nak update lah sikit mana mana transfer news yang aku tak update lagi. Check this out yo! Mana mana yang nak comment, dipersilakan ;-)


Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers