Sardin makanan orang miskin?

Assalamualaikum & hello rakyat rakyat marhaen. Astro Awani merupakan jenama yang dikenali, jadi aku rasa diorang lebih berfikir jau...

Assalamualaikum & hello rakyat rakyat marhaen.


Astro Awani merupakan jenama yang dikenali, jadi aku rasa diorang lebih berfikir jauh sebelum post di Twitter macam gambar diatas. Apa yang dimaksudkan dengan sardin bukan lagi makanan orang miskin? Aku rasa tak ada istilah makanan orang miskin atau makanan orang kaya. Itu semua rezeki. Well, itu pandangan peribadi aku. Korang nak baca lagi pasal sardin bukan lagi makanan orang miskin? Baca sini ;




Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers