Slurpee free di 7E sempena ulang tahun ke 30?

Assalamualaikum & hello peminat peminat slurpee. Sempena ulang tahun 7Eleven yang ke 30 ini, 7Eleven menganjur contest gambar cup...




Assalamualaikum & hello peminat peminat slurpee.

Sempena ulang tahun 7Eleven yang ke 30 ini, 7Eleven menganjur contest gambar cup yang paling unik yang dipenuhi slurpee akan memenangi Instax dan juga GoPro.

Rata rata aku baca kat Twitter, mengatakan ada slurpee free, slurpee percuma. Sebenarnya bukan lah percuma, korang perlu bayar RM 2.20 tapi korang isi lah banyak mana tanpa limit, asalkan korang bawa bekas yang besar lah, baru berbaloi. Sebab itu orang cakap percuma. Perlu jugak bayar, damn...

Mana mana yang rasa rasa masih tak faham boleh layari laman web 7Eleven.


Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers