Tempat yang digemari geng geng Instagram & Vsco

Assalamualaikum & hello Instagrammers & Vsco-er sekalian alam. Sekarang ni memang tengah in dengan dakdak VSCO ni haa. Kalau ...


Assalamualaikum & hello Instagrammers & Vsco-er sekalian alam.

Sekarang ni memang tengah in dengan dakdak VSCO ni haa. Kalau korang tak tahu boleh rujuk sini apa itu VSCO okay? Aku respect lah dakdak VSCO punya passion dalam bidang ni siap sampai buat notes untuk setting dia punya edit preference apa benda entah aku pun tak sure tapi Ive got nothing against diorang ni sebab ni semua minat diorang. Keep it up guys!

Dakdak VSCO for sure selalu photoshoot outing & confirm cari tempat tempat yang nice untuk photoshoot. Dalam entri ni aku up kan satu tempat yang sesuai untuk photoshoot.






Tapi lokasi ni berdekatan dengan area Chernobyl.

p/s- Korang dah jawab belum survey iniblogke? Ada link kat bawah header. Thanks.

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers