Terbang ke Maldives dengan hanya RM169

Assalamualaikum & hello traveller semua! Kebanyakan orang memang suka berjalan/travel kan? Siapa tak suka travel lebih lebih la...




Assalamualaikum & hello traveller semua!

Kebanyakan orang memang suka berjalan/travel kan? Siapa tak suka travel lebih lebih lagi kalau travel bersama keluarga, kawan kawan ataupun kekasih/spouse korang. Well, disebabkan itu, pihak Air Asia sedang mengadakan promosi harga tiket flight.

Dengan bermodalkan RM169 korang dah boleh travel ke Maldives. Murah kan? Well aku tahu, RM169 tu bukan harga betul, since betul tambah airport fees and all. Tapi tadi aku check lepas tambah airport fees etc, harga flight ke Maldives hanya ______! Hah nak tahu pergi usha promotion ni!

Maldives seperti yang korang tahu syurga untuk kaki scuba diver and aktiviti laut. Banyak aktiviti yang korang boleh buat kat sana. Hanya kena pandai explore je apa yang menarik kat sana. So apa lagi? Tak teringin ke pergi ke Maldives dengan hanya RM169? Jom usha destinasi mana yang sesuai dengan bajet korang!

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

2 comments

  1. @rapidKL Yes, boleh try usha webpage diorang for more info.

    ReplyDelete

Followers