Korang ada 9 jam 45 minit lagi

Assalamualaikum & hello blogger! Korang tahu tak apa akan terjadi selepas 9 jam 45 dari sekarang? Hah, korang akan terlepas pelua...

Assalamualaikum & hello blogger!
Korang tahu tak apa akan terjadi selepas 9 jam 45 dari sekarang?



Hah, korang akan terlepas peluang untuk join Iniblogke 600 bloglist. Rugi lah sebab syarat dia kena buat entri je. Tak perlu follow, tak perlu like itu ini, tak perlu add Google Plus. Kalau buat entry pun korang rasa susah, hm...

Jadi mana mana blogger yang belum join Iniblogke 600 bloglist, boleh lah berbuat demikian sekarang atau dalam masa 9 jam 45 minit ni haa. Sebab tepat jam 12 tengah malam kang, Iniblogke 600 bloglist akan ditutup. & aku akan pilih (random.org) 15 blog yang bertuah untuk ada dalam bloglist selama 3 bulan lebih ( Dec - Mac '15)


Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers