Manusia semakin obses dengan selfie

Assalamualaikum & hello penyelfie tegar! Sebelum kita guna term "selfie', kita guna term " camwhore " kan? Aku ada t...

Assalamualaikum & hello penyelfie tegar!
Sebelum kita guna term "selfie', kita guna term "camwhore" kan? Aku ada terbaca kat website mana haritu, tahun 2014 merupakan tahun manusia semakin obses dengan selfie. Bagi aku, selfie ni ada jugak kebaikan & keburukannya. Tak kira tempat, tak kira masa ada peluang mesti nak selfie.














p/s- Korang dah join iniblogke 600 bloglist?

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

1 comments

  1. Assalam,

    Saya dari blog

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html ,

    done follow this blog. mohon follow back ya :) . Salam kunjungan ^^

    ReplyDelete

Followers