Pemain Perak FA 2015 (Official team Perak FA 2015)

Assalamualaikum & hello yob/yong semua! Dalam banyak banyak entri, entri pemain Perak FA 2015 (Full squad Perak FA 2015)  paing banyak ...

Assalamualaikum & hello yob/yong semua!
Dalam banyak banyak entri, entri pemain Perak FA 2015 (Full squad Perak FA 2015) paing banyak dapat readers/viewers.




Mungkin juga pembaca Iniblogke ramai orang Perak kot. Sebab tu kebanyakan search keywords pasal pemain Perak Liga Super 2015 banyak melekat kat blog ini. Terima kasih kepada yob/yong yang sudi baca blog awok (saya).

Jadi post kali ini, aku up kan full squad Perak FA 2015, ni full squad yang dah confirm 100%. Dah takde tukar tukar sebab tranfer window dah tutup pun untuk musim 2015. Hah, selamat berjuang skuad Seladang!



Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

2 comments

  1. Papaglamz bw di sini. Jom terjah Papaglamz

    Assalamualaikum

    Tahukan anda 3 daripada 100 orang di dunia ini menghidap penyakit migrain? Kajian yang dilakukan oleh World Health Organisation menunjukkan penyakit migrain juge merupakan antara 3 penyakit utama dunia.
    Baca lagi.......

    http://www.papaglamz.com/2014/12/10-fakta-yang-anda-perlu-tahu-tentang.html?m=1

    ReplyDelete

Followers