Promosi Burger Bakar Abang Burn RM5

Assalamualaikum & hello pecinta burger bakar! Malam malam weekend ni apa kata korang lepak kat Abang Burn sambil makan burger bakar dio...

Assalamualaikum & hello pecinta burger bakar!
Malam malam weekend ni apa kata korang lepak kat Abang Burn sambil makan burger bakar diorang. Abang Burn ada buat promosi hanya RM5 satu burger. Promosi ini sah laku dari 11/12 hingga 31/12 & sah di semua jajahan abang Burn. Kalau tak tahu dimana Jajahan Abang Burn kat kawasan korang, check sini ;  Jajahan Abang Burn Seluruh Malaysia




Untuk dapatkan promosi burger bakar RM5 korang hanya perlu tunjukkan voucher ini (tak perlu print, save image as je)


Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

3 comments

  1. Dah amik alamat kawasan JB.. dan dah amik pic voucher atas tu.. bole kan tunjuk pic yang kita amik je? :))

    ReplyDelete
  2. wah... xpenah lagi makan Burger Bakar Abang Burn ni. teringin sangat.

    ReplyDelete

Followers