Puding Raja area Kuantan

Assalamualaikum & hello pencinta Puding Raja. Korang pernah rasa tak puding raja? Setahu aku puding raja ni manis & merupakan ...

Assalamualaikum & hello pencinta Puding Raja.



Korang pernah rasa tak puding raja? Setahu aku puding raja ni manis & merupakan makanan tradisi Pahang. Correct me if Im wrong. So post kali ni, bukan nak ajar resepi puding raja tapi nak jual puding raja. Hah!

Jadi sesiapa yang duduk di sekitar Kuantan (Sungai Isap, Bukit Rangin & Indera Mahkota) yang mengidam/teringin nak makan puding raja time time hujan macam ni, boleh lah contact dia ni ;


  • Fiera 0179402153
  • RM15 per box


p/s- Sedap makan sorang, tak sedap bagitahu dia la! Apsal bagitahu aku pulak. Kah!

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers