Senarai 15 blog iniblogke 600 bloglist

Assalamualaikum & hello blogger bloger. Semalam merupakan hari terakhir untuk korang join iniblogke 600 bloglist. Jadi undian tel...



Assalamualaikum & hello blogger bloger.
Semalam merupakan hari terakhir untuk korang join iniblogke 600 bloglist.

Jadi undian telah dibuat (random.org) & aku dah ada senarai 15 blog yang akan di-bloglist-kan di Iniblogke selama 3 bulan lebih (Dec - Mac). Terima kasih aku ucapkan kepada 67 blogger yang sudi join blogwalking + bloglist. Dulu aku pernah buat jugak, tapi tu tak dapat sambutan sangat. Alhamdulillah kali ni, ramai yang join. Terima kasih.

Jadi secara rasminya, aku akan letakkan 15 blog bertuah dalam bloglist aku mulai petang ini sampai penghujung Mac 2015. Nak tahu blog korang terpilih atau tak? Haaa, mula mula check number korang dulu number berapa kat sini ;


Okay dah ingat number korang berapa? Check sini pulak, ada tak number korang. Tahniah diucapkan kepada 15 blog yang bertuah & terpilih. Lain kali join lagi ye.





Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

7 comments

  1. Sipi-sipi nak kena..hehehe...Tahniah kepada yang berjaya ye :)

    ReplyDelete
  2. Lahaiii sipi jeee nak kena heeh takpe takde rezeki...tahniah semua yg dpt ngeee

    ReplyDelete
  3. Haahhhh dapat pon no 5. TQ :) Hehehehe

    ReplyDelete
  4. Thanks sudi join :) @CikMimie @FarhaKimah @MekZumbie

    ReplyDelete
  5. Frustnyer....no 54 tak kena. Nak gantung diri kat pokok taugeh ler...
    Bro nak bagi cadangan, apa kata yang tok Random tak pilih kali ni (Dec-Mac) kasi chance untuk bulan selepas itu pulloks...peace yo! no heart feeling

    ReplyDelete
  6. tak boleh nak cek kena ke idak... link senarai tu...

    ReplyDelete

Followers