Siapa Azira Shafinaz?

Assalamualaikum & hello people! Macam familiar tak muka awek di atas? Hah dia ni lah yang famous sejak akhir akhir ni. Netizen mul...


Assalamualaikum & hello people!

Macam familiar tak muka awek di atas?
Hah dia ni lah yang famous sejak akhir akhir ni. Netizen mula mencari cari pasal siapa Azira Shafinaz, awek dalam klip video Xdehal bro Caprice tu. Well, obviously ramai suka tengok dia sebab kecomelan dan kecantikan dia dalam klip video Xdehal bro.

Recently dia & 2 other friends upload satu video baru di Youtube, Black Widow Cover Remix.



p/s- So lepas ni netizen takde lah tertanya tanya, siapakah gerangan awek yang middle dalam video Xdehal bro. Kah!

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

1 comments

Followers