Top referral bulan November 2014

Assalamualaikum & hello blogger! Alhamdulillah & tak sangka blog aku tersenarai dalam top referral bulan November 2014 untuk p...




Assalamualaikum & hello blogger!
Alhamdulillah & tak sangka blog aku tersenarai dalam top referral bulan November 2014 untuk pingje.org. Kira hasil usaha aku selama sebulan dua ni berbaloi lah jugak sebab dapat jadi top referral. Sebab kalau nak jadi top referral kena pasang banner & banyak back link ke pingje.org, baru lah blog korang boleh tersenarai.

Apa apa pun, terima kasih pembaca Iniblogke walaupun aku tahu Iniblogke post dia kadang kadang je berguna, kadang kadang entah apa apa. Teruskan menyokong industri blogger tempatan!

p/s- Sekarang misi aku untuk jadi top 20 blogger di pingje.org

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers