Travelog ke Kuala Terengganu 7 hari

Assalamualaikum & hello rakyat Terengganu. Well, post kali ini bukan aku nak cerita pasal trip aku ke Terengganu (been there around 201...

Assalamualaikum & hello rakyat Terengganu.
Well, post kali ini bukan aku nak cerita pasal trip aku ke Terengganu (been there around 2010) tapi pasal satu buku "Kuala Terengganu in 7 days".

Buku ni macam travelog cerita pasal pengalaman trip ke Kuala Terengganu & apa yang special pasal buku ini sebab dia dalam bentuk komik English. Komik & kartun dia pulak semua cantik cantik.

Korang boleh beli buku "Kuala Terengganu in 7 days" atau "Beijing in 5 days". Setakat apa yang aku tahu writer ni (Mimi Mashud) baru ada dua buku ni je yang dah publish. Apa apa hal, korang boleh klik link kat bawah untuk info lanjut.



Berikut antara contoh lukisan Mimi Mashud.





Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers