Cara salam yang sesuai time raya

Assalamualaikum & selamat hari raya kepada semua umat Islam seantero dunia tak kira dimana anda berada or anda faham atau tak bahas...




Assalamualaikum & selamat hari raya kepada semua umat Islam seantero dunia tak kira dimana anda berada or anda faham atau tak bahasa Melayu ni. Kah!

Sudah pasti time raya ni lah paling kerap anda bersalaman dengan orang ramai/saudara mara/strangers. Tapi korang tahu ke cara salam yang sesuai time raya ni? Maksud aku kat sini, cara salam yang paling friendly lah. Kat bawah aku senaraikan beberapa cara salam yang korang boleh try time nak salam orang nanti hehe.


Ini cara salam yang paling common lah. Sesuai untuk korang salam sesiapa je dgn cara macam ni

Cara salam ni aku jarang guna, ini biasanya orang tua je guna 

Err...

Hah! Ini mmg kebiasaan cara salam yang aku guna! Bros

& ini cara salam yang paling sesuai time raya hehe. Senang nak dapat duit raya

p/s- Raya raya ni asyik online je, nak dapat duit raya?

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers