Jadual Liverpool FC di Malaysia

Assalamualaikum & hello The Reds. Seperti yang ada semua tahu, Liverpool telah mengadakan tour di Malaysia bermula hari ini. So ke...




Assalamualaikum & hello The Reds.
Seperti yang ada semua tahu, Liverpool telah mengadakan tour di Malaysia bermula hari ini. So kepada sesiapa yang berminat untuk "meet & greet" player player Liverpool ni, sila lah check jadual diorang kat bawah ni. Liverpool juga akan menentang skuad Harimau Malaya Jumaat ini, 24 Julai 2015! Korang dah beli tiket belum?




Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers