Karakter kartun yang sama dalam realife!

Assalamualaikum and hello rakyat Malaysia. Sudah lama tidak ketemu bukan? So aku akan terus ke point utama, which is karakter kartun yang sa...

Assalamualaikum and hello rakyat Malaysia. Sudah lama tidak ketemu bukan? So aku akan terus ke point utama, which is karakter kartun yang sama dengan real life. Kalau tak percaya korang boleh tengok ni!



Pemegang rekod dunia, Moustafa Ismail dengan ukur lilit bicepnya, 31 inci. Wow the real popeye. Kah!






p/s- Korang dah usha belum Ikea baru kat Cheras tu? Dengar cerita ada "something" kat situ?

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

3 comments

  1. Haha. Semua nampak sama dengan watak kartun tapi popeye tuh menakutkanlah.haha. Btw apa yang something kat IKEA tuh yerr

    ReplyDelete
  2. pelik pulok tengok bicep moustafa tu....

    ReplyDelete
  3. Baru nak komen biceps die nampak weird . Haha tapi dah ada yang komen but most of all thing , they look almost like a convert cartoon to human lah . Haha :)

    - Syamsid Blog -
    .

    ReplyDelete

Followers