VIRAL! Kedai fast food terkotor di Malaysia?

Assalamualaikum & hello pencinta makanan! Sebelum korang makan/lepak kat mana mana kedai better korang usha lah sikit kebersihan kedai ...

Assalamualaikum & hello pencinta makanan!
Sebelum korang makan/lepak kat mana mana kedai better korang usha lah sikit kebersihan kedai tu. Silap silap korang order mee goreng, ada benda lain sekali dalam tu. Ini antara contoh kedai take-away yang kotor di London.







p/s- Kalau nak berniaga kena ikut cara yang betul. Apa kata "tiru" cara diorang? Hah!

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

1 comments

Followers