Iniblogke Mac16 bloglist

Assalamualaikum & hello blogger! Since aku dah lama tak buat bloglist di Iniblogke so aku nak buat blogwalking + bloglist. So ke...



Assalamualaikum & hello blogger!
Since aku dah lama tak buat bloglist di Iniblogke so aku nak buat blogwalking + bloglist.


So kepada sesiapa yang berminat, korang hanya perlu buat

  • Follow Iniblogke
  • Buat satu post bertajuk "iniblogke Mac16 bloglist"
  • Pastikan banner ni ada dalam post korang & linkkan kat post ini
  • Tinggalkan url post korang kat ruangan comment
15 blog bertuah (random.org) akan dipilih untuk dimasukkan kedalam bloglist (16Mac 2016 - 15Jun 2016)

Segmen ini akan berlangsung selama ; 1 Mac 2016 - 14 Mac 2016 & pada 15 Mac aku akan umumkan 15 blog yang terpilih! Jom join.

p/s- Senarai blogger yang dah join!

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

23 comments

  1. Hai.. terima kasih sudi invite saya yee.. saya join :)
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    saya pun nak jemput awak join segmen baru saya.. join la yee
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. yana joined !! ^_^

    http://cikpinky2704.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. Shawal join.. :)

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. join!

    http://www.sofieadie.com/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  6. Thanks invite ! Ain join
    http://theathra.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. http://gadisbelogitu.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html


    Assalamualaikum .. Nami joinn :)

    ReplyDelete
  8. http://gadisbelogitu.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html


    Assalamualaikum .. Nami joinn :)

    ReplyDelete
  9. Dah joinn =)

    http://lifeofsyura.blogspot.com/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  10. Saya join ya ^^

    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  11. Saya join

    http://adrianafaizul.blogspot.com/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html


    IG @fiza_bunyamin_faiz
    Fb fiza bunyamin faiz

    Gud luck

    ReplyDelete
  12. Saya Follow dan join :) terima kasih jemput!

    http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  13. terima kasih sudi jemput! saya join :)

    http://ineffable-hiraeth.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  14. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  15. thank youu invite.. sy join :)

    http://mydearestdumbdiary.blogspot.my/2016/03/segment-bloglist-bersama-iniblogke.html

    ReplyDelete
  16. saya dah follow & join
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  17. akhirnya.... YB join juga :D

    http://yangbaik.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  18. JOIN ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  19. saya pun join

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  20. Assalam. saya join :)

    http://cahayakukasih.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  21. Hai Hai. Join sekali :D

    http://betapunyadunia.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
  22. joined :)

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete

Followers