Lapar? Jom jimat berbelanja di Pizza Hut!

Assalamualaikum dan selamat petang peminat pizza sekalian alam! Aku tahu ramai je peminat pizza and anda tengah lapar kan sekarang ...





Assalamualaikum dan selamat petang peminat pizza sekalian alam! Aku tahu ramai je peminat pizza and anda tengah lapar kan sekarang since tunggu waktu kerja habis ni and berfikir nak makan apa malam ni for dinner right?

So apa kata aku suggestkan korang just order je pizza. Sekali sekala apa salahnya makan dinner yang mahal kan? Tapi anda tersilap, kalau korang order pizza secara online korang boleh dapat potongan harga. Just lengkapkan form, nama, number phone, branch Pizza Hut yang korang nak pickup pizza etc dan korang dah dapat jimat duit dengan discount yang diberikan oleh pihak Pizza Hut. Tak percaya korang tengok sini ;


So? Apa tunggu lagi, order online sekarang and pickup time korang balik kerja/rumah kejap lagi. Jom makan pizza!


p/s- Takkan korang nak makan "sampah" mcm dia ni?

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers