Muka cantik tak janjikan bahagia?

Assalamualaikum dan selamat menikmati hari Sabtu anda dengan tenang. So anda rasa diri anda perfect/cantik? Kalau korang fikir macam tu ...



Assalamualaikum dan selamat menikmati hari Sabtu anda dengan tenang. So anda rasa diri anda perfect/cantik? Kalau korang fikir macam tu baguslah means korang berfikiran positif. Tapi awas, perfect mana pun korang tak kan menjanjikan korang akan bahagia.




Macam kes seorang student Universiti Sheffield di UK, Hannah Gregory yang muka cantik macam Barbie doll tapi still kecewa dalam hubungan cinta beliau. Dia mendakwa disebabkan wajah dia yang seakan Barbie itu menjadikan lelaki takut untuk mendekati dia. Mungkin dalam minda lelaki lelaki tersebut dia ini amat sukar didekati?






p/s- Cantik tak semestinya bahagia. Ingat tu!

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers