Penemuan mengenai makanan Mcd ini mengejutkan!

Spicy Chicken McDeluxe, my all time favorite. Yums! Assalamualaikum and a very good afternoon to Ini Blog Ke reader(s). Amacam dah lunc...

Spicy Chicken McDeluxe, my all time favorite. Yums!

Assalamualaikum and a very good afternoon to Ini Blog Ke reader(s). Amacam dah lunch belum? Kalau belum apa kata beli Mcd as korang punya lunch since sekarang dah masuk waktu McValue Meal. But apa apa pun sebelum beli tu, apa kata korang tengok dulu penemuan mengenai makanan Mcd ni...


So Happy Meal ni telah ditinggalkan selama 6 tahun (2010) dan lihat apa terjadi kepada makanan Mcd ini yang telah ditinggalkan selama 6 tahun dan apakah rahsia disebalik perkara ini....









.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



Setelah 6 tahun, tetapi tidak banyak perbezaan dengan fries/nugget yang baru dibeli... So masih mahu makan Mcd ke?

p/s- Kalau taknak makan Mcd, makan kat sini. Dijamin tanpa bahan pengawet!

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers