Kau budak kampung ke?

Gambar Hiasan Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat, penghulu segala hari. Mulakan pagi Jumaat anda dengan senyuman! Okay, dah seny...


Gambar Hiasan


Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat, penghulu segala hari. Mulakan pagi Jumaat anda dengan senyuman! Okay, dah senyum?





Korang pernah terfikir tak korang ni sebenarnya budak kampung ke budak bandar? Berjiwa kampung ke berjiwa bandar? Boleh hidup tanpa Wi-Fi/mobile data? Boleh hidup tanpa kicauan burung dan udara yang segar? So apa kata korang join quiz ni just for fun untuk tahu korang ni budak kampung ataupun budak bandar? Just jawab 10 soalan yang santai santai je. Haaa ni aku punya result,






Haaa so aku, 75% budak kampung. So apa kata korang pulak join quiz ni dan tengok apa jawapan dia. Jom join quiz ;



Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers