segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2016

Assalamualaikum dan selamat pagi reader(s). Sementara korang blogwalking atau baca berita pagi pagi ni apa kata korang join segmen blogl...



Assalamualaikum dan selamat pagi reader(s). Sementara korang blogwalking atau baca berita pagi pagi ni apa kata korang join segmen bloglist oleh AyuInsyirah ni ha. Dah hampir sebulan rupanya segmen ini berlangsung tapi baru tadi aku ternampak blogger lain post.

So aku tanpa buang masa, join jelah. Syarat dia pun simple sangat alang alang blogwalking tu, join segmen ni sekali untuk menyokong segmen segmen blogger lain. Segmen ini memerlukan blogger bagi kata kata semangat kepada AyuInsyirah, jadi kata kata semangat aku titipkan untuk AyuInsyirah ialah ;


“To establish true self-esteem we must concentrate on our successes and forget about the failures and the negatives in our lives.”
– Denis Waitley

p/s- Berminat nak join? Klik banner.

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers