Selebriti lain turut serta upload gambar selfie "nude" macam Kim K?

Hello dan selamat pagi kepada semua pembaca IniBlogKe. Korang dah breakfast like a king dipagi Ahad ni? So apa plan korang di hari Ahad...




Hello dan selamat pagi kepada semua pembaca IniBlogKe. Korang dah breakfast like a king dipagi Ahad ni? So apa plan korang di hari Ahad ini?




Well kalau korang ada terbaca news entertainment 2/3 hari lepas, kecoh netizen menghentam Kim Kardashian kerana beliau meng-upload selfie bogel di profile Instagram beliau beserta caption yang membawa maksud "Bila tiada pakaian untuk dipakai". Hm itulah orang barat ni bukan semuannya bagus perangai yang boleh diikut. Biarpun dihentam teruk oleh netizen dan juga seorang artis muda, Chloe Grace Moretz, masih ramai artis yang menyokong tindakan Kim Kardashian meng-upload nude selfie tersebut. Jom kita tengok artis mana yang sokong KimK ni!

Ellen Lee DeGeneres

Suzy Cortez

Kylie Jenner

Courtney Stodden

Emily Ratajkowski

p/s- Gambar terpaksa aku censored kan sebab NSFW hehe! Nak tengok gambar asal, klik je kat gambar tu tapi buka gambar tu on your own risk.

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers