Perubahan kostum Superman dan Batman dari dulu sehingga sekarang

Batman vs Superman Assalamualaikum dan selama berhujung minggu kepada reader(s)! Anda sudah menonton Batman vs Superman di pawagam? Atau...

Batman vs Superman
Assalamualaikum dan selama berhujung minggu kepada reader(s)! Anda sudah menonton Batman vs Superman di pawagam? Atau korang hanya download Batman vs Superman? Ataupun korang hanya tonton secara online Batman vs Superman? Well, itu semua terpulang kepada anda tetapi rata rata review yang diberikan penonton, mengecewakan. Kenapa mengecewakan? Korang tengok lah sendiri.

Btw, post kali ini aku nak tunjukkan perubahan dah perbezaan kostum Batman & Superman dari zaman awal awal munculnya adiwira ini sampai sekarang. Jom tengok apa yang berbeza sangat tu.

Info Batman

Komik

Skrin layar perak

Info Superman

Komik

The Famous Superman

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers