Apa pulak kaitan Yuna dengan Safiq Rahim?

Yuna dan Safiq Rahim? Assalamualaikum dan selamat pagi rakyat Malaysia. Monday blues? Well not for me for this week. Im super energetic ...

Yuna dan Safiq Rahim?
Assalamualaikum dan selamat pagi rakyat Malaysia. Monday blues? Well not for me for this week. Im super energetic today. Pagi pagi before breakfast or sambil sambil breakfast tu blogwalking lah dulu kan? For those yang bekerja sambil jadi blogger part time lah hehe.

Pemain kebanggan JDT, Safiq Rahim


Well, entri kali ini aku nak up kan isu mengenai kaitan antara Yuna dan Safiq Rahim. Ya, Yunalis Zarai, artis bertaraf antarabangsa yang berasal dari Malaysia dan Safiq Rahim, pemain bola sepak kebangsaan merangkap pemain harapan Johor Darul Takzim.

Nampak macam tiada kaitan je kan? Dua dua dari industri yang berbeza? Tapi siapa sangka walaupun diorang bukan dalam industri yang berbeza malahan tiada gosip apa apa mengenai mereka, tiba tiba nama mereka dikatakan mempunyai kaitan. Kaitan apa kah?

.


.


.


.


.


.


.

Jom selfie?


Oh ini rupanya... mereka berkolabrasi dan bergandingan dalam contest anjuran Calpis ini. Selain Safiq Rahim dan Yuna, Harith Iskander turut mengambil bahagian dalam contest ini. Apa yang korang perlu buat just, hantarkan pose pose selfie yang menarik dan anda berpeluang untuk memenangi sebuah gitar dari Yuna, sepasang boot bola dari Safiq Rahim dan banyak lagi hadiah. Jadi apa tunggu lagi kepada kaki kaki selfie? Jom join sekarang. Klik disini untuk join atau klik je gambar gambar ni. Jom!

Hadiah yang bakal korang menang!

Contoh contoh template selfie Calpis

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers