Seks ganas mengakibatkan kematian?

Gambar Hiasan Seorang lelaki berusia 47 tahun ditemukan mati terbaring dengan keadaan mulut dan kaki berikat, dipercayai terlibat dala...

Gambar Hiasan


Seorang lelaki berusia 47 tahun ditemukan mati terbaring dengan keadaan mulut dan kaki berikat, dipercayai terlibat dalam aktiviti seks ganas, menurut polis.

Ketua Polis Daerah Brickfields ACP Sharul Othman Mansor berkata pihaknya menerima panggilan daripada pengawal keselamatan sebuah kondominium di Sri Hartamas berhubung kejadian itu pada 12.17 tengah hari tadi.

"Mangsa ditemui terbaring tanpa pakaian dalam keadaan mulut dan kaki berikat manakala alat sulitnya ditutupi kain.

"Pemerhatian awal oleh doktor patalogi daripada Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) yang memeriksa mayat mangsa di lokasi kejadian mendapati mangsa kemungkinan mati akibat melakukan seks ganas," katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Sharul berkata sebelum itu bapa lelaki itu telah beberapa kali menghubungi anaknya namun tidak berjaya dan telah meminta pemilik rumah yang diduduki anaknya itu untuk pergi menemui anaknya itu.

"Pemilik rumah telah pergi ke rumah mangsa semalam namun tidak berjaya menemui mangsa sehinggalah beliau datang semula hari ini bersama tiga rakan serta pengawal keselamatan untuk mengesan mangsa di rumah berkenaan.

Berita sepenuhnya : Astro Awani
p/s- Kenapa perlu ke Brazil kalau tahu virus Zika berpunca dari Brazil?

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers