GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016

GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016 Assalamualaikum dan selamat berpuasa kepada semua umat Islam di seantero dunia! Bosan bosan ni, samb...

GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016

Assalamualaikum dan selamat berpuasa kepada semua umat Islam di seantero dunia! Bosan bosan ni, sambil blogwalking terjumpa satu giveaway buku (preloved) yang mana syarat nya simple. Korang tak perlu nak like 459839843 Facebook pages atau like 983947923 account Instagram (Jangan marah hehe).

Jadi, disebabkan syarat nya senang jadi aku join. Mana tahu kali ini aku bernasib baik kan? Korang pun join lah sekali okay?

2 buku yang aku nak sangat dari giveaway ini adalah :

  1. Kembara Afghanistan - Dengan ada nya buku ini nanti, boleh lah aku tahu dan menyelami    pengalaman penulis yang berkembara solo ke Afghanistan! Dah lah perempuan, kembara solo ke negara bergolak macam tu mesti banyak perkara yang dikongsikan penulis dalam buku ni
  2. Laki Aku Negro Kau Peduli Apa - Sama macam buku kembara Afghanistan, pastinya buku ini mnecerita pengalaman hidup penulis yang bersuamikan seorang Negro yang semestinya berlainan budaya kaum etc. Jadi dengan pembacaan buku ini, serba sedikit dapat membuka mata aku dan dapat menambahkan ilmu pengetahuan.

Korang taknak ke tambah ilmu dan bahan bacaan? Ke dah bijak sangat? Opss...

p/s- Join klik banner okay?

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

3 comments

  1. salam singgah , semoga berjaya ,

    http://rezekiituluas.blogspot.my/2016/06/giveaway-buku-pre-loved-jun-2016.html
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. cantik blog.. done follow, follow me back :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join :) nantikan eh nak umum pemenang ^^

    ReplyDelete

Followers