Iniblogke Ramadhan16 Bloglist

Ramadhan 16' Bloglist Assalamualaikum & hello blogger! The last time aku buat segmen bloglist was on March, dan penyertaan agak ...

Ramadhan 16' Bloglist
Assalamualaikum & hello blogger! The last time aku buat segmen bloglist was on March, dan penyertaan agak kurang menggalakan maybe disebabkan blog aku yang agak kurang menarik atau kurang hebahan. Jadi aku mengharapkan bloglist kali ini lebih ramai blogger yang akan join, InsyaAllah!

So kepada sesiapa yang berminat, korang hanya perlu buat

  • Follow Iniblogke
  • Buat satu post bertajuk "iniblogke Ramadhan16 bloglist"
  • Pastikan banner ni ada dalam post korang & linkkan kat post ini
  • Tinggalkan url post korang kat ruangan comment
  • Kalau rajin, klik lah iklan iklan yang ada di blog aku ni (Thanks!)
22 blog bertuah (random.org) akan dipilih untuk dimasukkan kedalam bloglist ( 15 Julai 2016 - 15 Oktober 2016)

Segmen ini akan berlangsung selama ; 15 Jun 2016 - 5 Julai 2016 & beberapa hari kemudian aku akan umumkan 22 blog yang terpilih! Jom join.

p/s- Buffet Ramadhan satu pembaziran?

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

14 comments

  1. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. Saya join ^^
    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. JM JOIN

    https://belogcontests.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html

    SUDI IKUTI : https://belogs.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. join yee
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. dah join
    http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html

    ReplyDelete
  6. Saya join yerrr . Hihi

    https://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html?m=1

    ReplyDelete
  7. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. Ain support sini
    http://theathra.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html

    ReplyDelete
  9. saya join

    http://sayapejuangbahasa.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html

    ReplyDelete
  10. join...

    http://tintahayati.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist_17.html

    ReplyDelete
  11. https://belogs.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html

    ReplyDelete
  12. Balas kunjungan and join segmen nie :)

    http://lyindastories.blogspot.my/2016/06/iniblogke-bloglist-ramadhan-16.html

    ReplyDelete
  13. Join segmen :


    http://gadisbelogitu.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html

    ReplyDelete
  14. Join

    http://mija-blur.blogspot.com/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html

    ReplyDelete

Followers