Lazada mengejutkan rakyat Malaysia dengan promosi Riang Ria Raya

Assalamulaikum dan selamat pagi semua! Alhamdulillah kita diberi kesempatan untuk beribadat dan menjalani ibadah puasa pada tahun ini sehing...

Assalamulaikum dan selamat pagi semua! Alhamdulillah kita diberi kesempatan untuk beribadat dan menjalani ibadah puasa pada tahun ini sehingga ke hari ini. Confirm dah ramai sibuk buat persiapan raya memandangkan Aildilfitri dijangka disambut pada 6 Julai dan bermakna 13 hari lagi dari sekarang.

Family aku nun jauh disana tak tahu lah dah buat persiapan ke belum tapi aku ada satu wishlist untuk family aku. Kalau nak beli kat tempat lain/website lain aku rasa harganya jauh berbeza dengan di Lazada. Jadi aku rasa dengan adanya promosi Riang Ria Raya di Lazada ni, tak mustahil wishlist aku ni akan dapat direalisasikan untuk family tersayang aku.

1.

Kabinet TV - Terkejut jugak aku dengan harga promosi Lazada
Well, memang betul aku terkejut dengan harga murah Lazada tawarkan ni. Kabinet tv kat rumah aku tu dah agak uzur dan ayah ada juga cakap nak beli yang baru tapi dengan keadaan sekarang yang segalanya memerlukan duit untuk teruskan kehidupan jadi tertangguh lah hasrat ayah. Jadi aku rasa, ini lah masa yang sesuai untuk bagi ayah kabinet tv baru memandangkan Lazada pun tengah promosi!

Hah bekas makanan buffet ni memang aku akan bagi kat mak sebab bekas ni sesuai nak digunakan time raya terutamanya time nak buat open house nanti. Murah dan berbaloi sebab bekasnya stainless steel bukan plastik tau!

Mango. Satu jenama yang tak asing lagi kot bagi perempuan perempuan diluar sana kan? Pakaian beg dan bermacam lagi keluaran jenama Mango ni. Adik aku pun merupakan antara peminat jenama Mango ni jadi memang sesuai sangat lah aku hadiahkan dia beg Mango dari Lazada. Harga? Harga pasar malam tapi quality dari Mango authentic! Hehe


Jam tangan ni first impression aku memang cantik dan kemas dan memang sesuai sangat bagi kat abang aku sebab dia memang "gila jam". Aku ada jugak terfikir harga jam ni confrim tak mampu aku nak beli, sekali pandang pun dah boleh agak harga tapi lepas check harga di Lazada Riang Ria Raya, segalanya berubah. Hehe. Murah je! Yang penting nampak eksklusif dan mahal kan jam ni?



Hah jadi ni antara barang barang yang ada dalam wishlist aku untuk family tercinta. Lagi happy sebab kesemua barang diatas masih didalam bajet, tak sampai RM 500 pun. Sangat jimat dan berpatutan harganya. Mana lagi nak cari barang murah zaman sekarang ni kalau bukan di promosi Lazada Malaysia Riang Ria Raya kan? Lazada sedang mengadakan jualan hari raya besar - besaran. Korang boleh shopping pada 21 - 24 hb ini kerana Lazada akan menawarkan diskaun sehingga 92%. Boleh check link ini : http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/

Riang Ria Raya di Lazada Malaysia

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

1 comments

  1. Wow! kabinet TV tu cantik. Below than RM 500 berbaloi sgt, mmg murah dh tu.

    ReplyDelete

Followers