Nestum mencari penjual kuih raya untuk dikomersialkan.

Nestum Empayar Kuih Raya Assalamualaikum dan selamat berpuasa hari ke-8. Kalau kaum ibu ibu/penjual kuih raya/penjual kek raya/ penjual ...

Nestum Empayar Kuih Raya
Assalamualaikum dan selamat berpuasa hari ke-8. Kalau kaum ibu ibu/penjual kuih raya/penjual kek raya/ penjual baju raya atau apa apa penjual yang berkaitan dengan raya semestinya sudah sibuk membuat persiapan untuk Syawal yang bakal tiba kelak!

Berita baik buat pengusaha/penjual kuih raya kecil kecilan, anda kini berpeluang untuk meluaskan perniagaan anda dengan bantuan pihak Nestle (Nestum). Kini pihak Nestle sedang giat mengadakan promosi mengenai Nestum Empayar Kuih Raya dan hadiah utama adalah, diberi peluang untuk memasarkan dan meluaskan perniagaan kuih raya anda keperingkat yang lebih tinggi dan mendapat hebahan meluas.

Biskut Nestum

Caranya senang je, mana mana yang berminat kena lah beli produk Nestum dan gunakan produk tersebut dalam kuih raya anda. Banyak je kan kuih raya yang menggunakn Nestum sebagai bahan utama dalam kuih? So mudah je kan? Kemudian tangkap gambar hasil kuih anda itu dan hantarkan kepada pihak Nestle. Semudah A B C!


Antara kuih yang menggunakan Nestum sebagai bahan :

Hah tu baru sikit aku bagi contoh, pasti korang tahu lagi banyakkan? So apa kata join, senang je.
Untuk info lebih lanjut, klik sini : Empayar Kuih Raya

Osman

Share your thoughts here

Thank you for dropping by

0 comments

Followers